SEURAA MINUA TWITTERISSÄ @jaanapelkonen
 

Mekin tuemme Jaanaa!

Jaana on huipputyyppi ja olisi aivan superenerginen edustaja!

Alexander Stubb
ulkoministeri


Olen oppinut tuntemaan Jaana Pelkosen työni kautta. Eduskunta-avustajanani hän hoiti tehtävänsä erinomaisesti. Innostunut, motivoitunut ja tarmokas ovat adjektiiveja, joilla kuvaisin häntä. Jaana perehtyy huolellisesti ja nopeasti asioihin. Välittäminen ja vastuu lähimmäisistä heijastuu Jaanasta. Hänessä onainesta vastuuntuntoiseksi päättäjäksi.

Suvi Lindén
viestintäministeri


Jaana on vakavasti asioihin suhtautuva ja tarmokas henkilö. Tällaisia ihmisiä tarvitaan Eduskunnassa.

Ben Zyskowicz
kansanedustaja


Opin tuntemaan Jaanan, kun hän liittyi Helsingin Juhlaviikkojen, maan suurimman ja merkittävimmän taidefestivaalin, hallitukseen. Jaana valloitti minut ja monet muut nopeasti. Hän on toimintatavoiltaan selkeä ja yhteistyöhaluinen. Poliitikkona Jaana herättää välitöntä ihailua, sillä hän on, paitsi kuunteleva, johdonmukainen ja tarvittaessa tiukkakin, kun aihe koskee periaatteita tai arvoja. Jaana on kiireestä kantapäähän sitä, mitä sanoo. Eduskunta tarvitsee häntä - ei ihan dynamiittia mutta sitäkin enemmän dynaamisuutta.

Pekka Mattila
valtiotieteiden tohtori
vieraileva professori
hallituksen puheenjohtaja, Helsingin Juhlaviikot


Jaana on (ensimmäisen kauden) kaupunginvaltuutettuna osoittanut osaamista ja paneutumista erityisesti niihin asioihin, jotka hän kokee tärkeiksi ja joita hän myös eduskuntavaalikampanjassa tuo esiin. En epäile hetkeäkään, etteikö näin olisi myös Arkadianmäellä!

Tatu Rauhamäki
Helsingin Kokoomuksen valtuustoryhmän 1. vpj


Tutustuin Jaanaan alun perin vuonna 2008 työskennellessäni Euroopan parlamentissa Piia-Noora Kaupin poliittisena avustajana. Jaana tuli tuolloin vierailulle Brysseliin ja teki suuren vaikutuksen valtavalla tiedonjanollaan Tuolloin kunnallisvaalit olivat vielä kaukana edessäpäin, mutta osasin jo vahvasti aavistaa, että Jaana tulisi pärjäämään niissä hyvin. Niinhän sitten kävikin - vaikka lopullinen äänimäärä ylitti kyllä odotuksemme. Näiden parin vuoden aikana Jaanan osaaminen ja kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ovat vain kasvaneet entisestään. Olenkin sataprosenttisen varma, että koko Suomi saa Jaanasta loistavan ja asioilleen omistautuneen kansanedustajan. Haluan olla osaltani varmistamassa tämän toteutuvan.

Aino Mäkisalo
Diplomi-insinööri / Oikeustieteen maisteri
lakimies
Jaanan vaalipäällikkö


Olen tehnyt töitä läheisesti Jaanan kanssa monen vuoden ajan. Valmensin hänet mm. tehtäväänsä kansainvälisen Euroviisufinaalin juontajana. Jaana on loistava tiimityöskentelijä, jolla on erinomainen stressinsietokyky. Hän on myös yksi ahkerimmista ja sydämellisimmistä ihmisistä jonka tunnen, eikä hän pelkää ajaa asioita joihin uskoo. Helsinki tarvitsee Jaanaa!

Elena Mady
kansainvälisen viestinnän kouluttaja
kirjailija, säveltäjä, sanoittaja, laulaja
Jaana Pelkosen kuntavaalipäällikkö


Jaana on niitä harvoja ihmisiä, joissa yhdistyy terävyys, toimeliaisuus ja tahdonvoima. Siinä on kolme T:tä, joilla saadaan älykkäitä asioita nopeasti tapahtumaan. Jaana on realisti, joka pistää sanoista teoiksi!

Helsingin kaupunginvaltuuston aktiivisena jäsenenä oleminen, ministerin eduskunta-avustajana toimiminen ja valtiotieteiden opintojen loppuunsaattaminen ovat antaneet Jaanalle vahvan pohjan poliittiseen asiaosaamiseen. Vuosien esiintymiskokemus on taas tehnyt hänestä itsevarman puhujan, jolla ei varmasti mene tuppi suuhun täysistunnossa. Lisäksi Jaana on säkenöivä persoonallisuus, joka hallitsee tilanteen kuin tilanteen aina hyvällä huumorilla! Nämä ovat kaikki luonteenpiirteitä, joita suomalaisilla politiikoilla harvoin on liikaa.

Siksi uskon vakaasti Jaanan olevan täydellinen nainen eduskuntaan.

Juho Tuovinen
Kauppatieteiden maisteri
Myyntijohtaja


Jaana Pelkonen on yksi tunnollisimpia tv-tähtiä, jonka kanssa olen työskennellyt. Minulla ei ole syytä epäillä, etteikö hän olisi yhtä tunnollinen myös politiikassa.

Saku Tuominen


Jaanalla on yksi poliitikolle tärkeä ominaisuus, joka muilta välillä unohtuu: Jaana nimittäin uskaltaa kysyä, mistä jokin asia johtuu ja kaivaa perustelut esiin.

Valtuustotyön hän on aloittanut ahkerasti ja asioihin perusteellisesti paneutuen. Sitäpaitsi: Jaanan kanssa on aina hauskaa!

Laura Rissanen, kaupunginvaluutettu

 

Jaana Pelkonen